Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paszczaq
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 9:40 Temat postu: lista kategorii? |
|
|
Może by dodac np. po prawej stronie strony LETS liste kategorii (Tak jak jest to na Allegro) albo przynajmniej wyszukiwarkę?
I druga uwaga: gdy dodaje towar/usługe to po prawej wyswietla się lista wszystkich towarów jakie są na LETSie - czy jest to potrzebne? |
|
Powrót do góry |
|
|
axzx
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 10:36 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Może by dodac np. po prawej stronie strony LETS liste kategorii (Tak jak jest to na Allegro) albo przynajmniej wyszukiwarkę? |
jedna wyszukiwarka juz jest.
jeszcze jakas inna moze byc?
Cytat: |
I druga uwaga: gdy dodaje towar/usługe to po prawej wyswietla się lista wszystkich towarów jakie są na LETSie - czy jest to potrzebne? |
ta lista tez mnie troche przeraza, zwlaszcza ze wraz z iloscia towarow/uslug rosnie czas ladowania sie podstrony z ta lista.
takie byly poczatkowe wytyczne - tak zrobilem. moze teraz pomyslodawca zmieni zdanie:) a jezeli nie pomyslodawca to ten kto teraz 'opiekuje sie' serwisem. _________________ @ V
http://axzx.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
paszczaq
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 19:21 Temat postu: |
|
|
axzx napisał: | Cytat: | Może by dodac np. po prawej stronie strony LETS liste kategorii (Tak jak jest to na Allegro) albo przynajmniej wyszukiwarkę? |
jedna wyszukiwarka juz jest.
jeszcze jakas inna moze byc?
|
Wiem, wiem, kategorie tez sa. Chodzi mi o to aby to było wizualnie lepiej i bardziej przyjaźnie, to znaczy ze człowiek wchodzi i widzi kategorie albo np. wyszukiwarke (moze byc mniejsza wersja niz tej co jest) |
|
Powrót do góry |
|
|
mrowka
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 0:52 Temat postu: |
|
|
Witam! Proponuję utworzyć nową kategorię: "artystyczne". Usług i towarów z gatunku sztuk plastycznych i sztuki użytkowej jest juz tyle, że z pewnością zasługują na odrębną kategorię. Upychanie ich w kategorii "inne" powoduje, że gubią się oferty i potrzeby, które faktycznie trudno gdzie indziej dopasować. Pozdrawiam! M. |
|
Powrót do góry |
|
|
|