| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| mrowka 

| 

|  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 1:16    Temat postu: Oferty-Potrzeby. Automatyczny przepływ informacji |   |  
				| 
 |  
				| Witam! Tak sobie myślę czy nie warto by jeszcze dodatkowo pomóc w kojarzeniu transakcji. Może udałoby się zrobić tak, żeby po zalogowaniu każdy użytkownik dostawał informację o konkretnych ofertach odpowiadających jego potrzebom i odwrotnie o potrzebach, na które odpowiada jego oferta\ty. Nie wiem jak trudne byłoby to do przeprowadzenia od strony programistycznej. Chociaż niewątpliwie gdyby robił to w całości system byłoby optymalnie. Wizja, że przepływem informacji miałby zajmować osobiście administrator przeglądając systematycznie wszystkie towary i usługi jest trochę upierdliwa - dla administratora rzecz jasna;) z resztą i tak musiałby powstać po to wszystko kolejny kawałek programu... Co Wy na to? Warto coś takiego wprowadzić hołdując ludzkiemu wygodnictwu?  No i rzecz jasna prosiłabym o ustosunkowanie się Adama co do technicznych możliwości moich nocnych wizji. Pozdrawiam! M. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| axzx 

| 

|  Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| hmm a mozesz mi powiedziec jak mialoby to dzialac? co rozumiesz przez przeplyw informacji?

chcesz porownywac nazwy towarow/uslug?
 jezeli tak to trzeba by stosowac twarde restrykcyjne nazewnictwo.

taka wyszukiwarka mialaby byc? szukaj produktow ktorych ja potrzebuje ale u innych uzytkownikow ma to byc potrzeba i na odwrot - szukaj potrzeb u innych userow ale z opcja oferta.

ciekawe to jest ale tu trzeba by zastosowac jakas sztuczna inteligencje:)

jezeli ktos mialby jakis pomysl to czekam na propozycje.

moze cos bardziej realnego: wysylanie codziennie wieczorem maila z informacja o nowych towarach/uslugach.

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |