Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mrowka
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 1:16 Temat postu: Oferty-Potrzeby. Automatyczny przepływ informacji |
|
|
Witam! Tak sobie myślę czy nie warto by jeszcze dodatkowo pomóc w kojarzeniu transakcji. Może udałoby się zrobić tak, żeby po zalogowaniu każdy użytkownik dostawał informację o konkretnych ofertach odpowiadających jego potrzebom i odwrotnie o potrzebach, na które odpowiada jego oferta\ty. Nie wiem jak trudne byłoby to do przeprowadzenia od strony programistycznej. Chociaż niewątpliwie gdyby robił to w całości system byłoby optymalnie. Wizja, że przepływem informacji miałby zajmować osobiście administrator przeglądając systematycznie wszystkie towary i usługi jest trochę upierdliwa - dla administratora rzecz jasna;) z resztą i tak musiałby powstać po to wszystko kolejny kawałek programu... Co Wy na to? Warto coś takiego wprowadzić hołdując ludzkiemu wygodnictwu? No i rzecz jasna prosiłabym o ustosunkowanie się Adama co do technicznych możliwości moich nocnych wizji. Pozdrawiam! M. |
|
Powrót do góry |
|
|
axzx
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:21 Temat postu: |
|
|
hmm a mozesz mi powiedziec jak mialoby to dzialac?
co rozumiesz przez przeplyw informacji?
chcesz porownywac nazwy towarow/uslug?
jezeli tak to trzeba by stosowac twarde restrykcyjne nazewnictwo.
taka wyszukiwarka mialaby byc? szukaj produktow ktorych ja potrzebuje ale u innych uzytkownikow ma to byc potrzeba i na odwrot - szukaj potrzeb u innych userow ale z opcja oferta.
ciekawe to jest ale tu trzeba by zastosowac jakas sztuczna inteligencje:)
jezeli ktos mialby jakis pomysl to czekam na propozycje.
moze cos bardziej realnego: wysylanie codziennie wieczorem maila z informacja o nowych towarach/uslugach. _________________ @ V
http://axzx.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|